MOTORNO OLJE SHELL HYBRID 0W-20 1L

Motorno olje Shell Helix Hybrid je visoko zmogljivo, popolnoma sintetično motorno olje zasnovano za motorje hibridnih vozil. Za proizvodnjo se uporablja najnovejšo Shell PurePlus tehnologijo, s pomočjo katere se proizvede kristalno čisto bazno olje, ki je pridobljeno iz naravnega zemeljskega plina, čistosti 99,5 %. Olje ima izvrstne antioksidacijske lastnosti, ki podaljšujejo zaščito hibridnih motorjev. Shell Helix Hybrid zagotavlja optimalno mazanje vitalnih delov motorja tudi pri ekstremno nizkih temperaturah (vse do -40 °C), kar vodi do manjše obrabe materialov in zagotavlja boljšo izrabo goriva, omogoča manjšo porabo goriva na daljših vožnjah, kar pomeni tudi manj emisij v okolju. Poleg tega prav tako ščiti hibridne motorje pred pojavom korozije, ki jo lahko povzročajo kisline in vodni kondenzat.##n##Shell Helix Hybrid presega zahteve API SN PLUS/SN in ILSAC GF-5: oba glavna industrijska standarda za hibridna vozila.

Številke: 0W20 HYBRID 1/1
EAN: 5011987081079
Blagovna znamka: SHELL
Teža artikla: 0,95 kg
Šifra: 183949

MOTORNO OLJE SHELL HYBRID 0W-20 1L

Teža 1 kg
vozilo-zunaj I.S.T.

OSTALO

proizvajalec-deli

Shell

Količina

1L

Viskoznost

0W-20

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.