ČISTILO ZA DPF FILTER LIQUI MOLY 250ml

ADITIV  ČISTILO

Kaj je aditiv – čistilo filtra trdih delcev DPF?

Aditiv – čistilo filtra trdih delcev je proizvod, ki sproži regeneracijo DPF filtra.

Kako deluje ADITIV Liquy Moly? 

Koncentracija aktivnih snovi v aditivu DPF povzroča zgorevanje saj v DPF filtru.

 Temperatura, pri kateri se s pomočjo tega aditiva sproži regeneracija, je nižja od normalne delovne temperature. Z adtivom dosežemo izboljšanje regeneracije ali čiščenja filtra.

Kako uporabljamo ADITIV? 

LIQUI MOLY v sodelovanju z proizvajalci avtomobilov priporoča  dodajanje 250 ml aditiva na vsakih 50L dizelskega goriva. Adtiv dodamo praviloma pred polnjenjem rezervoarja goriva .

Aditiv uporabljajte redno in kot preventivni ukrep, saj s  tem  preprečite motnje v delovanju in čiščenje DPF filtra.

DPF filtru z uporabo aditiva podaljšamo življenjsko dobo in ter preprečimo dražje posege ob zamašitvi.

Aditiv Liqui Moly je posebej priporočljiv za vozila, ki večinoma vozijo na kratkih razdaljah ali pri nizkih hitrostih.

Aditiv Liqui Moly izboljša izgorevanje in regeneracijo filtra za trdne delce ter preprečuje kopičenje saj in blokade v filtru za trdne delce.

Liqui Moly je ekskluzivna paleta izdelkov, primernih za profesionalno uporabo.

Vsak izdelek je bil oblikovan po najstrožjih specifikacijah z uporabo najnovejših tehnologij aditivov.

ČISTILO ZA DPF FILTER LIQUI MOLY 250ml

LIM5148

Teža 1 kg
Količina

250ML

PROIZVAJALEC

LIQUI MOLY

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.