Opis

Senzorji M-tech so med najnatancnejšimi z tolerance +/- 5cm. Prednost teh senzorjev je v temu, da lahko v primeru okvare enega senzorja zamenjate le tega. Vsak senzor ima posamičen konektor. Sistem deluje kot pomoč pri vzvratni vožnji, tako da z intervalnimi zvočnimi signali opozarja na oviro in z grafičnim prikazom preko priloženega LED zaslona prikazuje točno oddaljenost do le-te, hkrati pa vidite tudi, ali je ovira na levi ali desni strani. V kompletu parkirnih senzorjev je LED display, kontrolna enota in štirje senzorji, ki se jih vgradi v zadnji odbijač, poseben sveder točne dimenzije senzorja. Priklop na napajanje se izvede s priključitvijo na luč za vzvratno vožnjo, tako da se sistem opozarjanja samodejno vključi le pri vožnji nazaj.Senzorji v kompletu so črne barve, lahko pa jih pobarvate v barvo vozila, da bodo manj opazni. Set vsebuje: 4x sensor crne barve, Led zaslon, Zvocnik –piskac, Kabli, Usmernik, Elementi za montažo, Navodila za montažo, žago za luknjanje odbijaca (nastavek za vrtalni stroj). Specifikacija: Velikost: 21,5mm; Barva: Črna; Število in tip led diod LEDs: 4x LED HP 1W; Voltaža: 12V DC; Frekvenca zvoka 40KHz.

Številke: CP5B, CF12813;54291
EAN: 5901508512963
Blagovna znamka: Proizvajalec ni določen
Teža artikla: 0,50 kg
Šifra: ist-872497

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

  Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo najti rezervni del, ki ga iščete:

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “PARKIRNI SENZORJI 4TOČKOVNI UNIVERZALNI CP5B CF12813 54291”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  100% varen in zanesljiv nakup.
  100% garancija na zadovoljstvo.
  Hitra odprema in dostava.
  Plačilo tudi po povzetju.