Celotna kategorija MOTORNA OLJA CASTROL
MOTORNO OLJE BMW CASTROL 10W-60 SUPERCAR 4L 83120029683 8312 0 029 683Ó┤Ç
Viskoznost: 10W-60
Specifikacije: ACEA A3, ACEA B3, API SN, API CFÓ┤Ç
Normativi: VW 501 01, VW 505 00  BMW M-MODEL, 1595CD

MOTORNO OLJE BMW CASTROL 10W-60 SUPERCAR 4L

Katero motorno Castrol olje izbrati za svoj avtomobil?

Za vsako vozilo proizvajalec predpi┼íe normative in specifikacije, ki jih mora imeti motorno olje za dolo─Źen tip motorja.
Vedno uporabljajte motorno olje, ki ima predpisan normativ in specifikacijo.
Primer BMW longlife-04, VAG 507.00, C3, A3/B4 itd.
V primeru, da ne poznate normativov in specifikacij, vam bomo pomagali pri izbiri.

Ali lahko mešamo Castrol  motorna olja?

Da, lahko me┼íamo motorna olja razli─Źnih viskoznosti in sestav. Vedno naj bo to samo v posebnih situacijah, ko nimamo mo┼żnosti dolivanja z enakim oljem kot je v motorju. Pri me┼íanju vedno ÔÇťporu┼íimoÔÇŁ in spremenimo potrebno kvaliteto in sestavo, najve─Źkrat zmanj┼íamo mazalne lastnosti, ki so priporo─Źene in predpisane za dolo─Źene vrste motorjev. Ve─Źina mineralnih in sinteti─Źnih olje se dobro me┼ía, ne priporo─Źamo pa me┼íanja, ─Źe ni nujno potrebno.

Ali lahko uporabljam dodatke za Castrol motorna olja?

NE. Ne priporo─Źamo uporabo dodatkov, dolo─Źene blagovne znamke to izrecno prepovedujejo (MB). Dodatki poru┼íijo kvaliteto olja in ┼íkodijo motorju. Proizvajalec olja je v sodelovanju s proizvajalcem vozila to─Źno dolo─Źil katere kemijske lastnosti mora olje imeti in bi z dodatki iste spremenili.

Katero viskoznost naj uporabim?

Viskoznost je za uporabo v na┼íem delu Evrope najmanj pomemben dejavnik, ker so klimatske razmere tak┼íne, da dopu┼í─Źajo mo┼żnost uporabe katerekoli ve─Źnamenske viskoznosti. Pri odlo─Źitvi se posvetovati s prodajalcem ali serviserjem, predvsem pa upo┼ítevati priporo─Źila proizvajalca. Praviloma lahko uporabimo vsako viskoznost ve─Źnamenskega olja ( primer 10W40,5W30,5W40).

MOTORNO OLJE BMW CASTROL 10W-60 SUPERCAR 4L

Te┼ża 4 kg
Viskoznost olja

10W-60

Normativi

VW 505 00

Blagovna znamka akumulatorja

Castrol

Specifikacije olja

API SN

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo po┼íiljk sta GLS in Po┼íta Slovenije, vendar si ponudnik pridr┼żuje pravico izbrati drugo dostavno slu┼żbo, ─Źe bo s tem lahko naro─Źilo izpolnil bolj u─Źinkovito.

Pri dostavi s Po┼íto Slovenije: K znesku na ra─Źunu kupec dopla─Źa provizijo za pla─Źilo s posebno polo┼żnico, ki ga zara─Źuna Po┼íta Slovenije. Znesek provizije zna┼ía 1,20 EUR z DDV. Po┼ítnino pla─Źa kupec po ceniku GLS ali Po┼íte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale dr┼żave preverite znesek po┼ítnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za po┼íiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zara─Źuna po┼ítnina za dostavo in vra─Źilo plus 5,00 ÔéČ pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepo┼íkodovan, ne vgrajen artikel v prvotni ─Źisti in nepo┼íkodovani embala┼żi po┼íljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Prilo┼żite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznej┼íega v enaki vrednosti brez dopla─Źil. Ne velja za artikle, ki so ozna─Źeni, da so individualno naro─Źilo za katere ni mo┼żno vra─Źilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naro─Źeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splo┼ínih pogojih so opisane mo┼żnosti vra─Źila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), ┼ítevilko ┼íasije (identifikacijska ┼ít. vozila), tip motorja, mo─Ź Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.