MOTORNO OLJE ARAL SUPERTRONIC 5W30 LLIII 1L

Olje Aral zagotavlja odlično zaščito motorja tudi v najtežjih pogojih delovanja. Preprečuje nalaganje škodljivih usedlin in nečistoč. Izpolnjuje številne predpisane specifikacije proizvajalcev vozil. Zmanjšuje porabo goriva in olja. Kvalitetno sintetično motorno olje Aral Super Tronic Longlife III 5W-30 je moderno Longlife olje, razvito posebej za nemške proizvajalce vozil. Ima odlične mazalne lastnosti, zagotavlja najboljšo zaščito motorja in z napredno Aral Synth tehnologijo podaljšuje življenjsko dobo filtra trdih delcev ter omogoča podaljšan interval menjave olja do 50.000 kilometrov. Specifikacije: SAE 5W-30, ACEA A3/B3/B4/C3, VW 503.01/504.00/507.00, MB 229.51, BMW Longlife-04, Porsche C30.

Številke: 5W30 1/1, 504.00/507.00/C3/MB229.51/BMWLL04/PORSCHEC30
EAN: 4003116204788
Blagovna znamka: ARAL
Teža artikla: 0,90 kg
Šifra: 031922

MOTORNO OLJE ARAL SUPERTRONIC 5W30 LLIII 1L

Teža 1 kg
vozilo-zunaj I.S.T.

OSTALO

proizvajalec-deli

Aral

Količina

1L

Viskoznost

5W-30

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.