GARNITURA ZA SERVIS OLJE TOTAL Quartz INEO ECS 5W-30 3L C2  3 LITRE + FILTER OLJA-FILTER ZRAKA+ FILTER KABINE+ PODLOŽKA  ZA MOTORJE 1,4 BENZIN  55kW KFW (TU3A), KFW (TU3JP), KFX (TU3JP)

MOTORNO OLJE TOTAL QUARTZ INEO ECS ustreza specifikacijam 5W30 ACEA C2 B71 2290 Motorno olje ohranja čistost motorja, znižuje emisije CO2 in porabo goriva. Olje je primerno za bencinske in dizelske motorje. Primerno tudi za vozila s filtrom trdih delcev – DPF. Motorno olje visoke kvalitete podaljšuje življenjsko dobo filtru trdih delcev. PSAB712290 FIAT 9.55535-S1

Teža 5 kg
proizvajalec-deli

Total

Viskoznost

5W-30

Specifikacije

ACEA C2, ACEA C2-16

Normativi

B712290, Fiat 9.55535-S1, PSA B71 2290, PSAB712290

Količina

3L

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Peugeot - 206 1998-2009
Peugeot - 206+ 2009-
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.