Opis

Čistilo šob in sesalnega sistema za bencinske motorje LIQUI MOLY Pro-Line Direct Injection Cleaner 120ml čisti šobe, sesalne  cevi, sesalne lopute, podaljša življenjsko dobo sesalnih kolektorjev in vseh sklopov vbrizga. Posebej razvito za vozila Opel.  21281

  • Opel 95527846
  • Opel 95527847
  • Opel 95599923

 

Novo čistilo za bencinske motorje LIQUI MOLY skrbi, da ne pride do poškodb motorja. Uporaba čistila je zelo pomembna pri turbo bencinskih motorjih (v Nemčiji že obvezna za vozila Opel in Chevrolet), saj zagotavlja normalno delovanje motorja in preprečuje povzročanje LSPI.

LSPI (Low Speed Pre-Ignition) je neželeno in nenadzorovano zgorevanje motorja. Sodobna vozila, še posebej pa tista z motorji, ki imajo manjšo delovno prostornino, pa tudi večji visoko kompresijski motorji z neposrednim vbrizgom, delujejo v čim višji prestavi, da bi povečali izkoristek goriva. Pri pospeševanju z nizkimi vrtljaji pa je obremenitev motorja izjemno velika. Pri turbo bencinskih motorjih lahko pri nizkih vrtljajih / min in pri velikih obremenitvah pride do neželenega in nenadzorovanega zgorevanja motorja, saj so motorji podvrženi povečanemu tveganju predčasnega vžiga pri nižjem številu vrtljajev (LSPI – low speed pre-ignition).

Da bi se izognili resnim poškodbam in okvaram motorja, je nujno potrebno uporabljati tudi ustrezno in od proizvajalca predpisano motorno olje. Za turbo bencinske motorje Opel in Chevrolet je zato predpisano posebno motorno olje OPEL/GM Dexos1 gen2 5W30, ki poleg mazanja, hlajenja, čiščenja in zaščite pred rjavenjem, preprečuje tudi težavo z vžigom. Nečistoča v motorju ima namreč enako vlogo kot slaba kvaliteta goriva.

Morebitna tveganja zmanjšamo v veliki meri s pomočjo ustreznega motornega olja in z uporabo čistila šob in sesalnega sistema.

  • Priporočena  uporaba za naslednje tipe motorjev : B10XFL, B10XFT, F10XFL, F10XFT, B14XFT, D14XFT, B15SFL, D15SFL, B15SFT, D15SFT, 95527846, 95527847, B14XNT, D14XNT, B14XFL, D14XFL, A20NHT, B20NHT, LE1, LE2, LFE, LFV, LTG, B15SFL, D15SFL, B15SFT, D15SFT, LE1, LE2, LFE, LFV, LTG

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

Opel - Astra 2015- (K)
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo šob (aditiv) in sesalnega sistema za bencinske motorje LIQUI MOLY 120ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

100% varen in zanesljiv nakup.
100% garancija na zadovoljstvo.
Hitra odprema in dostava.
Plačilo tudi po povzetju.