AdBlue ADITIV MODRIČA 5L 280030E8

AdBlue® je neškodljiva sintetična 32,5-odstotna raztopina sečnine visoke stopnje čistosti in stalne ravni kakovosti, zagotovljene z ISO 22241 in DIN V 70070. Uporablja se kot sredstvo za zmanjševanje izpušnih plinov po SCR tehnologiji pri tovornjakih z Dizelskmi motorji Euro 4, Euro 5 in Euro 6.##n##AdBlue® ni aditiv za dizelsko gorivo! AdBlue® je shranjen v ločenem rezervoarju in se dozira neodvisno. Pred katalizatorjem (pretvornikom) se AdBlue® kemično pretvori v amonijak, ki (v naslednjem koraku) v SCR katalizatorju pretvori škodljive dušikove okside (NOx) v dušik (N2) in vodo (H2O), ki sta sicer naravno sestavni del zraka, ki ga dihamo. Poraba AdBlue® je približno 5 % porabe dizelskega goriva na 100 km. AdBlue® je nestrupen in okolju prijazen izdelek, razvrščen v najnižji razred nevarnosti za vodno okolje (razred 1 v Nemčiji).##n##Konstantno kakovost AdBlue® je mogoče zagotoviti le, če se z izdelkom ravna v skladu z navodili iz ISO 22241-1 do 4.##n##Osnovni predpogoj za zagotavljanje vrhunske kakovosti je sistem učinkovitega vodenja kakovosti (QM – quality management) v skladu s standardom ISO 9001.

Številke: ADBLUE RAZTOPINA MODRIČA 5l
Blagovna znamka: MODRIČA
Teža artikla: 4,56 kg
Šifra: -153694

AdBlue ADITIV MODRIČA 5L 280030E8

Teža 5 kg

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.