Opis

ZAVORNA TEKOČINA TECTIMUM DOT4 LV 1L za ESP/DSC ASR ABS sisteme

Visoka varnost in krajši čas odzivnosti sistemov ESP ABS itd. Zavorna tekočina najboljše kakovosti in z najboljšimi lastnostmi. Večina proizvajalcev predpisuje zavorno tekočino z oznako DOT4 LV, ki ima nizko viskoznost in hitreje reagira pri zaviranju, povečuje varnost in bolje prenese visoke temperature med zaviranjem vozila. Redna menjava zavorne tekočine v vozilu je zelo pomembna, zato priporočamo, da jo menjate redno. Večina proizvajalcev predpisuje zamenjavo zavorne tekočine vsaki 2 leti (izjeme 3 leta) ne glede na prevožene kilometre.

Oznake: FMVSS 116, DOT 3/DOT4, SAE j 1703/J1704, ISO 4925 Class 6, VW TL 766-Z, VW 50 114, BMW QV 34 001, GM Europa GMW 3356, PSA STL S71 2114, Ford WSS-M6C65-A2

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

  Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo najti rezervni del, ki ga iščete:

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “ZAVORNA TEKOČINA TECTIMUM DOT4 LV 1L za ESP/DSC ASR ABS sisteme”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  100% varen in zanesljiv nakup.
  100% garancija na zadovoljstvo.
  Hitra odprema in dostava.
  Plačilo tudi po povzetju.