Opis

Kvalitetno lahkotekoče sintetično motorno olje Total Quartz INEO ECS 5W-30 je bilo razvito prav za dizelske in bencinske (turbo) motorje vozil Citroen in Peugeot s filtrom trdih delcev (DPF oz. FAP), katerim zagotavlja izjemno čistost motorja, zmanjšuje emisije škodljivih izpušnih plinov in omogoča do 3,5% prihranek pri porabi goriva. Specifikacije: SAE 5W-30, ACEA A5/B5/C2, Peugeot/Citroen Low Saps B71 2290.

Številke: 5W30 5/1, C2/SM/CF/EURO4/DPF;10063696
EAN: 3425901018225
Blagovna znamka: TOTAL
Teža artikla: 4,50 kg
Šifra: ist-041841

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OLJE TOTAL QUARTZ INEO ECS 5/1 5W30 DPF 5W30 5/1 C2/SM”
100% varen in zanesljiv nakup.
100% garancija na zadovoljstvo.
Hitra odprema in dostava.
Plačilo tudi po povzetju.