Opis

Kvalitetno sintetično motorno olje Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30 na sintetični bazni osnovi iz zemeljskega plina (PurePlus tehnologija) je namenjeno vsem sodobnim bencinskim in dizelskim motorjems filtrom trdih delcev (DPF), katerim zagotavlja izjemno zaščito in čistost motorja s pomočjo naprednih čistilnih dodatkov in tehnologijo Active Cleansing.Prednosti motornega olja Shell Helix Ultra ECT 5W-30– stabilen oljni film v vseh pogojih in pri višjih temperaturah– dobra zaščita motorja pri hladnih zagonih– preprečuje nalaganje škodljivih usedlin in nečistoč– zagotavlja izjemno čistost motorja s pomočjo naprednih čistilnih dodatkov– primerno za bencinske in dizelske motorje (s filtrom trdih delcev)– zmanjšuje vibracije in hrup motorja– zmanjšuje porabo goriva (do 1,7%) in olja– zmanjšuje emisije izpušnih plinov– pripomore k podaljševanju intervala menjave olja. Specifikacije: SAE 5W-30, ACEA C3, API SN, MB 229.51/229.31, BMW Longlife-04, GM Dexos 2, Chrysler MS-11106.

Številke: 5W30 1/1, C3/MB 229.51/229.31/BMW LL-04/GM DEXOS 2
EAN: 5011987005624
Blagovna znamka: SHELL
Šifra: ist-116040

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

  Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo najti rezervni del, ki ga iščete:

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “OLJE SHELL HELIX ULTRA ECT C3 5W30 1/1”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  100% varen in zanesljiv nakup.
  100% garancija na zadovoljstvo.
  Hitra odprema in dostava.
  Plačilo tudi po povzetju.