OLJE MOTUL 8100 X-CESS GEN2 1L 5W40

Kvalitetno polnosintetično motorno olje Motul 8100 X-Clean Gen2 5W-40 je namenjeno najsodobnejšim vozilom z bencinskim ali dizelskim motorjem (s filtrom trdih delcev DPF), kjer so predpisana motorna olja z najstrožjimi zahtevami in specifikacije ACEA C3, visoka HTHS viskoznost ter “mid SAPS” vrednosti. Pripomore k boljši čistosti motorja in izpušnih plinov ter zmanjšanim škodljivim emisijam. Zagotavlja optimalno delovanje in maksimalno zaščito motorja v vseh pogojih obratovanja.

Številke: 5W40 G2, A3/B4;SN;GM LL-B-025;MB 229.5/226.5;BMW LL-01;502.00;505.00;RN0700/RN0710
EAN: 3374650296517
Blagovna znamka: MOTUL
Teža artikla: 0,95 kg
Šifra: -889042Ž

OLJE MOTUL 8100 X-CESS GEN2 1L 5W40

vozilo-zunaj I.S.T.

OSTALO

proizvajalec-deli

Motul

Količina

1L

Viskoznost

5W-40

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.