OLJE MODRIČA HD-46 HIDRAVLIČNO DIN 51524/2 200L

HD hidravlična olja se uporabljajo v sodobnih hidravličnih sistemih, ki delujejo pod zmerno obremenitvijo in pri relativno konstantnih temperaturah. HD olja z nižjo viskoznostjo se uporabljajo kot hidravlični mediji za prenos moči v visoko preciznih strojih z nizko močjo. HD olja s srednjo viskoznostjo se uporabljajo v srednje močnih hidravličnih sistemih. HD olja z visoko viskoznostjo pa se uporabljajo za obratovanja pri visokih temperaturah in težkih obremenitvah. Ustreza vozilom, ki zahtevajo sledeče specifikacije ali viskoznost: ISO 6743/4; DIN 51524/2; DENISON HF-0; ISO 11158

Številke: HD-46 HIDRAVLIČNO 200/1, ISO 6743/4;DIN 51524/2;DENISON HF-0;ISO 11158;1100699
EAN: 3871835003712
Blagovna znamka: MODRIČA
Teža artikla: 171,20 kg
Šifra: -051419

OLJE MODRIČA HD-46 HIDRAVLIČNO DIN 51524/2 200L

Teža 171 kg

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.