OLJE MOBIL 1 FSX2 5W50 4L

Kvalitetno polnosintetično motorno olje Mobil 1 FS X2 5W-50 je bilo razvito za sodobne visokozmogljive bencinske in dizelske motorje, katerim nudi odlično zaščito tudi v najtežjih pogojih delovanja. Omogoča doseganje največje moči motorja in optimalno delovanje, sodoben paket aditivov in patentirana kombinacija baznih olj pa s pomočjo najnovejše tehnologije zagotavljajo izjemne lastnosti v vseh pogojih delovanja. Specifikacije: SAE 5W-50, API SN/SM, ACEA A3/B3, A3/B4, MB 229.1/229.3, PORSCHE A40.

Številke: 5W50 X2 4L, A3/B3/B4/229.3/SN/SM/S6/SJ/CF/Porsche A40/Fiat 9.55535-M2;153640
EAN: 5407005865187
Blagovna znamka: MOBIL
Šifra: 458250

OLJE MOBIL 1 FSX2 5W50 4L

Količina

4L

PROIZVAJALEC

MOBIL

Specifikacije olja

5W-50

Normativi

Fiat 9.55535-M2, Porsche A40

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.