Opis

Kvalitetno polnosintetično motorno olje Mobil 1 FS X1 5W-50 je bilo razvito za sodobne visokozmogljive bencinske in dizelske motorje, katerim nudi odlično zaščito tudi v najtežjih pogojih delovanja. Omogoča doseganje največje moči motorja in optimalno delovanje, sodoben paket aditivov in patentirana kombinacija baznih olj pa s pomočjo najnovejše tehnologije zagotavljajo izjemne lastnosti v vseh pogojih delovanja. Specifikacije: SAE 5W-50, API SN/SM, ACEA A3/B3, A3/B4, MB 229.1/229.3, PORSCHE A40.  API CF; SM; SN; ACEA A3; A3/B4-16; B3; FIAT 9.55535-M2; Lexus LFA Service Fill; MB 229.1; MB 229.3; PORSCHE A40

Številke: 5W50 4/1, A3/B3/B4/229.3/229.1/Porsche A40
EAN: 5425037864701
Blagovna znamka: MOBIL
Šifra: ist-063481

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

  Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo najti rezervni del, ki ga iščete:

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “OLJE MOBIL FS X1 5W50 4L A3 B3 B4 Porsche A40”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  100% varen in zanesljiv nakup.
  100% garancija na zadovoljstvo.
  Hitra odprema in dostava.
  Plačilo tudi po povzetju.