OLJE CASTROL SUPERCAR 10W-60 1L

Proizvajalec Castrol je pionir na področju olj in maziv. Edinstvena formulacija olja daje motorju moč za premikanje mej zmogljivosti. Kvalitetno polnosintetično motorno olje Castrol Edge FST Titanium 10W-60 je namenjeno zmogljivim, športnim in turbo motorjem (bencinskim in dizelskim), katerim omogoča doseganje največjih zmogljivosti tudi pri največjih dirkalnih obremenitvah, ob tem pa jim zagotavlja največjo možno zaščito motorja. Specifikacije: SAE 10W-60, ACEA A3/B3/B4, API SN/CF, VW 501.01/505.00, ekskluzivna BMW M odobritev.

Številke: 10W-60 1/1, A3/B3/B4/SN/CF/501.01/505.00;SINTETIČNO
EAN: 4008177132353
Blagovna znamka: CASTROL
Teža artikla: 0,90 kg
Šifra: 000886

OLJE CASTROL SUPERCAR 10W60 1L

PROIZVAJALEC

CASTROL

Količina

1L

Normativi

VW 501 01, VW 505 00

Specifikacije olja

ACEA A3, ACEA B3, ACEA B4, API CF, API SN

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.