Opis

Visokokakovostno originalno motorno olje GM Dexos 2 5W30 zagotavlja ekonomično porabo goriva in podaljšan interval menjave olja (Longlife). To novo okolju prijazno visokokakovostno motorno olje za bencinske in dizelske motorje zagotavlja izjemne čistilne učinke, zaščito proti obrabi in celotno zaščito motorja, predvsem pa še bolj ekonomično porabo goriva. Motorno olje GM Dexos 2 5W-30 je izdelano iz mešanice visokokakovostnih baznih olj in vrhunskih dodatkov, ki so formulirani v skladu z najnovejšimi filtri trdnih delcev (filter trdnih delcev – filter sajastih delcev) za dizelsko gorivo (DPF) in katalizatorji za bencinske motorje (CAT). To novo olje proizvajalca GM (General Motors) ustreza specifikacijam: GM-LL-A-025 GM-LL-B-025 ACEA C3 API SN/CF BMW LONGLIFE-04 VW 502.00 505.00 505.01 MB229.51. Posebej je priporočeno za vozila Opel, Chevrolet, Chrysler, VW, Audi, Seat, Škoda in BMW, lahko pa se uporablja tudi širše. Tehnologija Dexos2 še posebej ščiti dizelske motorje in pumpe dize motorjev pred sajastimi usedlinami, omogoča podaljšanje življenjske dobe katalizatorja ter zaščito sistemov za zmanjšanje emisij. Gre za izjemno vzdržljivo motorno olje, s katerim boste prevozili več kilometrov, saj omogoča optimalno daljše delovanje.
</p

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MOTORNO OLJE GM OPEL ORIGINAL DEXOS2 5W30 6L C3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

100% varen in zanesljiv nakup.
100% garancija na zadovoljstvo.
Hitra odprema in dostava.
Plačilo tudi po povzetju.