Opis

Visokokakovostno originalno motorno olje GM 5W-40 Supreme Plus je olje z nizko vsebnostjo SAP. Uporablja se v visoko razvitih dizelskih motorjih. Motorno olje GM 5W40 Supreme Plus je razvito z namenom, da zagotavlja največjo zaščito filtra trdih delcev in zaščito samega motorja med podaljšanimi intervali menjave motornega olja. Zagotavlja najboljše delovanje naprav za naknadno obdelavo izpušnih plinov za nizke izpuste. Zaradi nizke vsebnosti žvepla, pepela in fosforja (SAP) zmanjšuje onesnaževanje okolja. Motorno olje 5W40 Supreme Plus  skrbi za celotno zaščito motorja, vrhunski dodatki pa varujejo motor proti obrabi. Je izjemno termično stabilen in odporen na oksidacijo. V primerjavi z običajnimi mazivi podaljša življenjsko dobo (filtri trdih delcev). Če ga primerjamo z oljem 10W40, nam motorno olje 5W40 Supreme Plus omogoča enostavnejši zagon pri hladnem motorju, posledično tudi ekonomično porabo goriva. Ustreza specifikacijam: SAE 5W-40 ACEA A3/B4 C3, API SM/CF, VW 505.01 502.00 505.00 MB 229.31 BMW Longlife-04 Porsche Ford WSS-M2C 917A. Motorno olje 5W40 Supreme Plus uporabljamo v vseh sodobnih osebnih vozilih z dizelskimi motorji, ki so opremljeni s filtrom trdnih delcev, tudi v vseh cestnih terenskih vozilih (SUV) ter lahkih gospodarskih vozilih, za katere se priporoča olje ACEA C3. Primerno je za vse načine vožnje (mestna vožnja in avtocesta), predvsem pa v najbolj ekstremnih pogojih (vožnja v koloni in gorske ceste). Motorno olje 5W40 Supreme Plus je razvito, da ustreza zahtevam proizvajalcev v zvezi s podaljšanimi intervali menjave olja.

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja K 18 d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enakih pogojih. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.

  Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo najti rezervni del, ki ga iščete:

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “MOTORNO OLJE GM OPEL 5W40 1L C3 DPF 1942064”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  100% varen in zanesljiv nakup.
  100% garancija na zadovoljstvo.
  Hitra odprema in dostava.
  Plačilo tudi po povzetju.