MOTORNO OLJE GM OPEL 10W40 5L 1942046

Visokokakovostno originalno motorno olje GM 10W40 je polsinteti─Źno motorno olje. Posebej je zasnovano za mazanje ve─Źventilskih bencinskih in dizelskih motorjev za osebna vozila z ali brez turbopolnilnika.

Motorno olje GM 10W-40 1942046 93165216 Polsinteti─Źno motorno olje SAE 10W40, ACEA A3/B4, API SL/CF, ustreza tudi zahtevam specifikacij: VW 500.00/505.00, MB 229.1.

Uporabljamo ga zaradi ekonomi─Źne porabe goriva, manj┼íe porabe olja, za ve─Źjo za┼í─Źito motorja pri najbolj ekstremnih pogojih, odli─Źna preto─Źnost pri nizkih temperaturah pa omogo─Źa enostaven zagon.

Posebej je priporo─Źeno za vozila Opel, Chevrolet, Chrysler, VW, Audi, Seat, ┼ákoda in BMW, lahko pa se uporablja tudi ┼íir┼íe. Prednostno ga izberemo za starej┼íe modele avtomobilov.

MOTORNO OLJE GM OPEL 10W40 5L 1942046

Te┼ża 5 kg
proizvajalec-deli

Opel

Viskoznost

10W-40

Koli─Źina

5L

Znamka I.S.T.

Opel

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo po┼íiljk sta GLS in Po┼íta Slovenije, vendar si ponudnik pridr┼żuje pravico izbrati drugo dostavno slu┼żbo, ─Źe bo s tem lahko naro─Źilo izpolnil bolj u─Źinkovito.

Pri dostavi s Po┼íto Slovenije: K znesku na ra─Źunu kupec dopla─Źa provizijo za pla─Źilo s posebno polo┼żnico, ki ga zara─Źuna Po┼íta Slovenije. Znesek provizije zna┼ía 1,20 EUR z DDV. Po┼ítnino pla─Źa kupec po ceniku GLS ali Po┼íte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale dr┼żave preverite znesek po┼ítnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za po┼íiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zara─Źuna po┼ítnina za dostavo in vra─Źilo plus 5,00 ÔéČ pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepo┼íkodovan, ne vgrajen artikel v prvotni ─Źisti in nepo┼íkodovani embala┼żi po┼íljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Prilo┼żite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznej┼íega v enaki vrednosti brez dopla─Źil. Ne velja za artikle, ki so ozna─Źeni, da so individualno naro─Źilo za katere ni mo┼żno vra─Źilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naro─Źeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splo┼ínih pogojih so opisane mo┼żnosti vra─Źila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), ┼ítevilko ┼íasije (identifikacijska ┼ít. vozila), tip motorja, mo─Ź Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.