Celotna kategorija MOTORNA OLJA CASTROL
Celotna kategorija MOTORNA OLJA
MOTORNO OLJE CASTROL MAGNATEC 5W-40 4L DPF ACEA C3 API SN/CF VW 505 00/505 01 MB-229.31 Ford WSS-M2C917-A Fiat 9.55535-S2 dexos2® . Olje Castrol Magnatec 5W40 je sintetično motorno olje, ki ves čas zagotavlja zaščito motorja. olje Magnatec je prilagojeno modernim motorjem, ki so opremljeni s turbokompresorji, intercoolerji in imajo neposredni vbrizg. Lahko se kombinira z vsemi olji, ki izpolnjujejo standarde API SH, SJ, SL, SM.

Teža 4 kg
proizvajalec-deli

Castrol

Količina

4L

Normativi

dexos2, Fiat 9.55535-S2, Ford WSS-M2C917-A, GB2F0126082, GM LL-A-025, GM LL-B-025, MB 229.31, VW 505 00, VW 505 01

Specifikacije

ACEA C3, API CF, API SN

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.