Celotna kategorija MOTORNA OLJA CASTROL
Celotna kategorija MOTORNA OLJA
MOTORNO OLJE CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W-40 1L Specifikacije: 505.01 SAE 5W40 API SM/CF; ACEA C3; VW 502 00 505 00 505 01; MB-Approval 229.51 229.31; FORD WSS-M2C917-A; BMW LL-04; RENAULT RN0700 RN0710 Fiat 9.55535.S2 Primerno za vozila s filtrom trdih delcev (DPF) AUDI SEAT ŠKODA VW MERCEDES FORD RENAULT DAEWOO CHEVROLET OPEL BMW. Olje CASTROL Edge 5W40 Turbo diesel je sintetično motorno olje. Namenjeno je vozilom z dizel motorji. Primerno za dizel motorje z neposrednim vbrizgom goriva ter za vozila z vgrajeno črpalko 505.01. Primerno je tudi za motorje s filtrom trdih delcev – DPF. Omogoča zaščito motorja in skrbi za optimalno delovanje v vseh pogojih vožnje. Uporaba olja Edge TD 5W40 povečuje tudi učinkovitost motorja.

Teža 1 kg
proizvajalec-deli

Castrol

Količina

1L

Specifikacije

ACEA C3, API CF, API SN

Normativi

Fiat 9.55535-S2, Ford WSS-M2C917-A, MB 226.5, MB 229.31

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.