MOTORNO OLJE CASTROL EDGE LL 6L 5W-30 507.00

C3 C30 MB229.51

MOTORNO OLJE CASTROL

Specifikacija: ACEA C3VW 504 00 507 00 MB 229.31 in MB 229.51 Porsche C30

Motorno olje Castrol Edge 5W30 je sinteti─Źno motorno olje, ki z uporabo najnovej┼íih tehnologij vpeljuje nove standarde ─Źisto─Źe motorja, ter zagotavlja zmanj┼íanje emisije izpu┼ínih plinov, skrbi pa tudi za ve─Źjo za┼í─Źito okolja. Izdelano s posebno tehnologijo, ki podalj┼ía ┼żivljensko dobo terzmanj┼íuje emisije izpu┼ínih plinov.

Motorno olje Castrol Edge 5W30 LL je primerno za bencinske in dizelske motorje, izpolnjuje standarde VW 504.00 in 507.00.

Zmanj┼íuje porabo goriva, pove─Źuje u─Źinkovitost motorja.

MOTORNO OLJE CASTROL EDGE LL 6L 5W-30 507.00

Te┼ża 6 kg
Normativi

BMW Longlife-04, MB 229.31, MB 229.51, Porsche C30, VW 504 00, VW 507 00

Koli─Źina

6L

Viskoznost olja

5W-30

Specifikacije olja

ACEA A3, ACEA B3, ACEA B4, ACEA C3

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo po┼íiljk sta GLS in Po┼íta Slovenije, vendar si ponudnik pridr┼żuje pravico izbrati drugo dostavno slu┼żbo, ─Źe bo s tem lahko naro─Źilo izpolnil bolj u─Źinkovito.

Pri dostavi s Po┼íto Slovenije: K znesku na ra─Źunu kupec dopla─Źa provizijo za pla─Źilo s posebno polo┼żnico, ki ga zara─Źuna Po┼íta Slovenije. Znesek provizije zna┼ía 1,20 EUR z DDV. Po┼ítnino pla─Źa kupec po ceniku GLS ali Po┼íte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale dr┼żave preverite znesek po┼ítnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za po┼íiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zara─Źuna po┼ítnina za dostavo in vra─Źilo plus 5,00 ÔéČ pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepo┼íkodovan, ne vgrajen artikel v prvotni ─Źisti in nepo┼íkodovani embala┼żi po┼íljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Prilo┼żite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznej┼íega v enaki vrednosti brez dopla─Źil. Ne velja za artikle, ki so ozna─Źeni, da so individualno naro─Źilo za katere ni mo┼żno vra─Źilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naro─Źeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splo┼ínih pogojih so opisane mo┼żnosti vra─Źila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), ┼ítevilko ┼íasije (identifikacijska ┼ít. vozila), tip motorja, mo─Ź Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.