MOTORNO OLJE CASTROL EDGE 5W-30 LL 4L C3 507.00

Motorno olje Castrol Edge 5W30 je sinteti─Źno motorno olje, ki z uporabo najnovej┼íih tehnologij vpeljuje nove standarde ─Źisto─Źe motorja, ter zagotavlja zmanj┼íanje emisije izpu┼ínih plinov, skrbi pa tudi za ve─Źjo za┼í─Źito okolja.

Izdelano s posebno tehnologijo, ki podalj┼ía ┼żivljenjsko dobo ter zmanj┼íuje emisije izpu┼ínih plinov.

MOTORNO OLJE CASTROL EDGE 5W-30 LL 4L C3 507.00 je primerno za bencinske in dizelske motorje, izpolnjuje standarde VW 504 00 in 507 00.

Zmanj┼íuje porabo goriva, pove─Źuje u─Źinkovitost motorja

MOTORNO OLJE CASTROL┬á je teko─Źina, ki je nepogre┼íljiva v dana┼ínjem ─Źasu.

Na trgu je veliko blagovnih znamk. Uporabnik se mora odlo─Źit,i katero motorno olje bo izbral za svoj avtomobil. Proizvodnja motornih olje se je za─Źela z uporabo in iznajdbo prvega avtomobila.

Glede na trg, ki je nasi─Źen z poplavo blagovnih znamk in razli─Źic, je prava izbira samo ena – strogo upo┼ítevati proizvajal─Źeva priporo─Źila in zahteve.

Proizvajalec motorja v razvojnem postopku izdela natan─Źne pogoje delovanja motorja. Pri tem na osnovi ugotovitev iz razvojnega oddelka dolo─Źi, katere normative in specifikacije mora imeti motorno olje, ki se bo uporabljalo v posameznem tipu motorja.

Najbolj zmotna navedba ve─Źine proizvajalcev je marketin┼íka oznaka:

Mineralno
Sinteti─Źno
Delno sinteti─Źno
Pol sinteti─Źno

Pri izbiri se moramo opredeliti izklju─Źno in samo na tovarni┼íka ÔÇô proizvajal─Źeva navodila, predpise in priporo─Źila .

V servisni knji┼żici in navodilih za uporabo so vpisani potrebni podatki, kot na primer:

-Viskoznost
-Tovarni┼íka odobritev ÔÇô normativ
-Specifikacija

Viskoznost je najmanj pomemben podatek (primer ÔÇô ozna─Źuje se z ┼ítevilko 0 ─Źrko W in oznako 60)

Tovarni┼íka odobritev ÔÇô normativ ( primer 507.00, MB 229.52, longllife ┬á0-4 )

Specifikacija (primer C3, SN, A4/B5)

Priporo─Źamo vgradnjo motornega olja Castrol

Motorno olje z ustrezno tovarniško odobritvijo!

Specifikacija: ACEA A3/B3/B4 C3;BMW LL-04 VW 504 00 507 00 503 00 MB 229.31 in MB 229.51 Porsche C30

MOTORNO OLJE CASTROL EDGE 5W-30 LL 4L C3 507.00

Te┼ża 4 kg
Koli─Źina

4L

Specifikacije olja

ACEA C3

Viskoznost olja

5W-30

Normativi

MB 229.31, MB 229.51, Porsche C30, VW 504 00, VW 507 00

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo po┼íiljk sta GLS in Po┼íta Slovenije, vendar si ponudnik pridr┼żuje pravico izbrati drugo dostavno slu┼żbo, ─Źe bo s tem lahko naro─Źilo izpolnil bolj u─Źinkovito.

Pri dostavi s Po┼íto Slovenije: K znesku na ra─Źunu kupec dopla─Źa provizijo za pla─Źilo s posebno polo┼żnico, ki ga zara─Źuna Po┼íta Slovenije. Znesek provizije zna┼ía 1,20 EUR z DDV. Po┼ítnino pla─Źa kupec po ceniku GLS ali Po┼íte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale dr┼żave preverite znesek po┼ítnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za po┼íiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zara─Źuna po┼ítnina za dostavo in vra─Źilo plus 5,00 ÔéČ pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepo┼íkodovan, ne vgrajen artikel v prvotni ─Źisti in nepo┼íkodovani embala┼żi po┼íljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Prilo┼żite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznej┼íega v enaki vrednosti brez dopla─Źil. Ne velja za artikle, ki so ozna─Źeni, da so individualno naro─Źilo za katere ni mo┼żno vra─Źilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naro─Źeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splo┼ínih pogojih so opisane mo┼żnosti vra─Źila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), ┼ítevilko ┼íasije (identifikacijska ┼ít. vozila), tip motorja, mo─Ź Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.