METLICA BRISALCA OPEL ASTRA GTC 93195999

METLICA BRISALCA OPEL ASTRA GTC 93195999,  H230 13478262, 3397004560, 230MM ,   93183152, OE OPEL,   93195999,   1610785180, PEUGEOT   1635155780, OE PEUGEOT,  7701054824, OE RENAULT  93195999, H 230, H230.

Metlice brisalcev in njihova prilagodljivost

Metlice brisalcev so sestavni del vsakega avtomobila.

Čistijo stekleno površino na vetrobranskem steklu in na zadnjem steklu avtomobila. Razlikujejo se po tehnološkem postopku izdelave in uporabljenih materialih.

Delimo jih na:

  • Metlice brisalcev prednje navadne / klasične,
  • Metlice brisalcev prednje flat / ploščate Aerotwin ,
  • Metlice brisalcev prednje klasične s spoilerji,
  • Metlice brisalcev prednje flat / ploščate s spoilerji,
  • Metlice brisalcev zadnje navadne / klasične,
  • Metlice brisalcev zadnje upogljive.

Najbolj uspešen proizvajalec metlic brisalcev je BOSCH. Na trgu so seveda tudi druge blagovne znamke kvalitetnih metlic: VALEO, SHAMPION, DELPHI in druge.

Ali obstajajo tudi originalne metlice brisalcev?

Vsaka avtomobilska znamka ima v svojem programu rezervnih avtodelov izvedbo brisalcev pod znamko ORIGINAL. Praviloma so v originalni izvedbi le ti vrhunske kvalitete in najboljša izbira ob zamenjavi.

Metlice brisalcev se prodajajo v parih (predvsem to velja za prednje) ali posamezno (večina zadnjih metlic brisalcev se prodaja posamezno).

Metlice brisalcev morajo vozniku zagotavljati največjo možno vidljivost v vseh vremenskih razmerah. Izbira kvalitetnih metlic brisalcev nam zagotavlja tudi dolgo uporabno obdobje.

Metlice brisalcev morajo poleg čiščenja stekla zagotavljati tudi:

  • Neslišnost drsenja po steklu,
  • Nemoteno delovanje tudi pri visoki hitrosti vožnje,
  • Delovanje v velikih temperaturnih razlikah (poleti / pozimi).

V ekstremnih zimskih razmerah morajo biti metlice konstrukcijsko izdelane na način, da preprečijo nabiranje ledu na nosilcih in na delih iz gume.

Metlica brisalca je sestavljena iz ohišja, ki je lahko kovinsko ali plastično, iz kovinskih jeklenih vložkov in gumice.

Vsi sestavni deli so pomembni za dobro delovanje.

Najvažnejša je guma brisalca, ki opravlja najtežji del čiščenja stekla.

Tovarne pri izdelavi uporabljajo najnovejše tehnološke dosežke. V svojih razvojnih oddelkih načrtujejo, preizkušajo in testirajo vsako novo tehnološko metodo izdelave.

Seveda je poslovna skrivnost, kakšna je sestava gumice metlice brisalca.

Guma brisalca ima po vsej svoji površini poseben premaz, ki je zaščitena in ima registrirano patentno zaščito.

Cela metlica brisalca je aerodinamična in s svojo izvedbo preprečuje tresenje in dvigovanje med vožnjo, posebej še pri velikih hitrostih. Seveda tudi v zimskih razmerah, s temperaturami pod ničlo, in v poletnih vročinskih valih.

Široko paleto kvalitetnih in cenovno ugodnih metlic brisalcev najdete vedno v spletni trgovini www.kruno.si.

METLICA BRISALCA OPEL ASTRA GTC 93195999

 

Teža 1 kg
Blagovna znamka akumulatorja

Opel

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Nissan - Micra 2010-2013 (K13)
Nissan - Micra 2013- (K13)
Opel - Astra 2004-2009 (H)
Opel - Crossland X 2017-
Peugeot - 3008 2013-2016
Peugeot - 3008 2016-
Peugeot - 308 2007-2013
Peugeot - 308 2013-
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.