Prozorni lepilni trak za nevidna popravila kot na primer raztrganih tkanin pri šotori, plastičnih napihljivih predmetov, avtomobilskih žarometov in začasno zaščito razbitih stekel pri elektronskih napravah. Dolžina 8,2 m.##n##Prozorna različica z močjo ostalih Gorilla lepilnih trakov, ki ne porumeni pod zunanjimi vplivi. Lepilni trak Clear Repair je izdelan z močnim lepilnim slojem in vodotesno podlago za izjemno vzdržljivost. Odporen je na UV-žarke in ekstremne temperature ter tako idealen za projekte in popravila v notranjih in zunanjih prostorih. Prozorni trak se lahko uporablja tudi na mokrih površinah in deluje pod vodo.##n##Navodila:Za najboljše rezultate prilepite trak na čisto površino. Neprodušna popravila lahko najlažje opravite na gladkih, suhih površinah, po možnosti z lepilnim trakom na obeh straneh mesta, ki ga želite popraviti. 1. Kos lepilnega traku naj bo večji od območja, ki ga popravljate, in naj sega prek vseh robov tega območja. 2. Močno podrgnite po celotni površini traku, zlasti po robovih. OPOMBA: Kos prilepljenega traku bo sčasoma držal vse močneje.##n##Lepilni trak Gorilla Clear Repair Tape deluje najbolje, če prilepite samo en sloj. Pri prekrivajočih se trakovih lahko pride do uhajanja. Ni namenjen krpanju napihljivih predmetov na šivih.##n##Opozorilo: Popravljenih predmetov ne perite ali sušite v stroju. Dolgotrajna izpostavljenost izredno visokim temperaturam lahko povzroči, da se izdelek obarva rumeno. Pri uporabi na mokrih površinah morate vodne mehurčke podrgniti/iztisniti izpod traku. Če vode ni mogoče odstraniti, se trak ne bo prijel.##n##Opomba: Teksturirane površine je težje lepiti, če so mokre.##n##Nasveti za uporabo in shranjevanje##n##Najboljše rezultate dosežete pri sobni temperaturi. Umijte si roke pred uporabo in trak držite samo ob robovih, da ne puščate prstnih odtisov. Prstne odtise obrišite z ravnim robom (kreditne kartice ali podobnega predmeta). Hranite v originalni embalaži, da preprečite nabiranje umazanije in delcev na robovih. Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Številke: 3044700, 198312
EAN: 5704947005573
Blagovna znamka: GORILLA
Šifra: ist-236065

vozilo-zunaj I.S.T.

OSTALO

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.