Obojestranski montažni lepilni trak Gorilla bo trajno zalepil les, steklo, kovino, plastiko, opeko, keramiko, kamen in drugo.##n##Montažni trak Gorilla Mounting Tape predstavlja hitro in enostavno rešitev za montažo in popravila.##n##Montažni trak Gorilla je na voljo v dolžini 1,52 metra.##n##Montažni trak Gorilla Mounting Tape zagotavlja industrijsko trdnost in se prilega tako gladkim kot grobim površinam.##n##Takojšnja in vremensko odporna vez traku Gorila pomeni, da ga lahko uporabite za projekte v notranjih in zunanjih prostorih. Uporabi se lahko za les, steklo, kovino, plastiko, opeko, keramiko, kamen in mnogo več.##n##Kako uporabljam montažni trak Gorilla?##n##Pred uporabo montažnega traku Gorilla Mounting Tape poskrbite, da so površine, na katerih ga boste uporabili, ravne, suhe in čiste – torej brez umazanije ali olja.##n##Za 0,45 kilogramov teže uporabite 102 milimetrov traku. Trak prilepite navpično na hrbtno stran predmeta, kar omogoča enakomerno razporeditev teže.##n##Trak prerežite – priporočamo s škarjami – nato odstranite prosojni sloj in predmet postavite v želeni položaj. Močno pritisnite, da se montirni trak Gorilla Mounting Tape prime površine in ustvari močen in trajen spoj.##n##Predvidena zmogljivost traku montažnega Gorilla temelji na predmetih, ki niso debelejši od 19 mm. Predmeti, ki so debelejši od 19 mm, izpostavijo spoj večjim silam, zato pri njih obstaja večja možnost, da spoj popusti.##n##In ne pozabite: če površina ni ravna, trak ne bo v stiku z njo in se ne bo prijel. Montažni trak Gorilla prilepite pri temperaturah nad 10 °C. Deluje pri temperaturah od -40 °C do 120 °C.##n##Montažni trak Gorille je namenjen trajni pritrditvi in lahko povzroči škodo ali pusti sledi, če ga odstranite.##n##Trak ni namenjen uporabi v situacijah, v katerih bi lahko prišlo do poškodb, če bi pritrjeni predmet popustil. Ni torej namenjen uporabi na stenskih tapetah, občutljivih površinah, plastičnih predmetih iz polietilena ali polipropilena, teflonu ali drugih površinah, na katere se predmeti ne prijemajo.

Številke: 3044100
EAN: 5704947002503
Blagovna znamka: GORILLA
Šifra: ist-236058

vozilo-zunaj I.S.T.

OSTALO

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.