GARNITURA ZA SERVIS OPEL VIVARO B 16D Olje+filtri MANN

Motorno olje GM Dexos2 5W30 8L + vsi filtri MANN.
Garnitura vsebuje filter olja + filter zraka + filter goriva + filter kabine + ORIGINALNO GM MOTORNO OLJE Dexos2 5W30 8L. Ob menjavi potrebujete 7,7l olja. (kr95523613,kr95530268,kr95528460,kr95528256,kr4404724)

Obvezno pošljite identifikacijsko številko vozila (šasijo) ob naročilu, ker so trije različni filtri goriva (na sliki).

Mali servis in priporočila

Pomembnost malega servisa

Mali servis  je pomemben, če se držimo napisanih priporočil (ne glede na tovarniške zahteve). S temi priporočili bo naš motor deloval tudi več kot 500.000 prevoženih kilometrov brez večjih posegov, zamenjav ali popravil.

Med rezervnimi deli – avtodeli – lahko izbiramo med različnimi blagovnimi znamkami:

  • Originalni rezervni deli ;
  • Rezervni deli enakovredni originalu, ki so v večini primerov uporabljeni tudi v prvi vgradnji pri izdelavi novih vozil v avtomobilskih industrijskih kompleksih in tovarnah;
  • Avtodeli, ki jih radi napačno poimenujejo »ponaredki, kopije«, kar pa ni pravilen izraz, saj gre za avtodele različnih evropskih blagovnih znamk.

Različne blagovne znamke

Najpogostejše blagovne znamke, ki se v poprodaji pojavljajo, so: FILTRON, KNECHT MAHLE, MANN itd. Tudi filtri za mali servis se kupcu vedno ponudijo v različnih blagovnih znamkah. Če so na voljo originalni filtri, se ponudijo tudi ti. Sicer pa so najpogostejše in najbolj priljubljene blagovne znamke filtrov med kupci Bosch, Mann, Filtron, Knecht Mahle. 

Svetovanje pri nakupu

Spletna trgovina www.kruno.si kupcem ponuja tudi brezplačno pomoč in svetovanje pri nakupu.  

GARNITURA ZA SERVIS OPEL VIVARO B 16D Olje+filtri MANN

Teža 15 kg
Znamka I.S.T.

Opel

proizvajalec-deli

MANN

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Opel - Vivaro 2006-2014
Opel - Vivaro 2014-
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.