EGR VENTIL OPEL ASTRA H 1.7CDTI 74KW ORIGINAL OPEL GM

EGR VENTIL OPEL ASTRA H 1.7CDTI 74KW

EGR VENTIL OPEL ASTRA H 1.7CDTI 74KW ORIGINAL OPEL GM

OSTALI EGR VENTILI NA POVEZAVI – EGR VENTILI ASTRA H

VENTIL POVRATNIH PLINOV OPEL ASTRA H 1.7CDTI

Uvedba učinkovitega digitalnega marketinga bo prilagojena izključno našemu poslu in našim ciljem, saj bo s tem pripomogla k povečanju konkurenčnosti in prepoznavnosti podjetja.

Z našimi kupci želimo vzpostaviti boljšo in učinkovitejšo komunikacijo. Želimo doseči, da bomo tudi mi našim kupcem ponudili moderno spletno trgovino, tako kot že ponuja naša konkurenca.

Z novo spletno trgovino želimo nakupni proces poenostaviti in ga maksimalno optimizirati.

Naš pristop k aktivnostim digitalnega marketinga bo strateško usmerjen v grajenje zaupanja naših bralcev, kar bo na dolgi rok vsekakor doprineslo k večji prepoznavnosti blagovne znamke. V ponudni so avtodeli za vse blagovne znamke avtomobilov

Teža 5 kg

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.