Opis

CEV POLNILNEGA TLAKA TURBINE OPEL INSIGNIA A B20DTH

CEV POLNILNEGA TLAKA TURBINE OPEL INSIGNIA A B20DTH, 1302288, 13419442, OD ŠT.ŠASIJE, ORIGINAL

Gibke cevi, cevi za vodo, klimo, podtlak in cevi polnilnega zraka

CEVI so sestavni del vsakega motorja v osebnem , kombi ali tovornem vozilu. Pravzaprav v vsakem motorju z notranjim izgorevanjem. gibke cevi vode so sestavni del hladilnega sistema motorja . Voda oziroma hladilno sredstvo – antifriz-  je potrebna za hlajenje motorja med delovanjem. Cevi za klimo so cevi, po katerih se pretaka plin za hlajenje. Cevi so delno gibljive in delno kovinske negibljive. Naslednje cevi so cevi polnilnega tlaka. Povezujejo turbo polnilnik s hladilnikom za zrak, ki napaja turbo polnilnik.

Cevi so izdelane iz različnih materialov . Tudi tehnologija izdelave je različna za vsake vrste cevi posebej.

Ker morajo take cevi prenašati različne obremenitve so izdelane iz l,  ki ter obremenitve najbolje prenašajo.

Najbolj pogost material je guma in PVC.

Seveda je pri gumi uporabljeno tudi platno za vezivo in trdnost ter elastičnost.

Trdnost in elastičnost je pomembna zaradi sprememb tlaka .

Cevi turbine  iz PVC ja so samo delno gibljive .Cevi turbine iz PVC so cevi za polnilni tlak in kot take morajo prenašati velike obremenitve pritiskov . Pritiski pri ceveh za polnilni trak se menjajo od nič pa do največjih obremenitev. Na ceveh polnilnega tlaka so okvare zelo pogoste.

Klima naprava ima v svojem sestavnem delu cevi , ki so praviloma vedno sestavljene iz dela, ki je prožen in dela,  ki je kovinski in fiksen.  Obremenitve, ki nastajajo zaradi pritiskov so zelo velike. Kovinski deli so zaradi trdnosti. Deli ki so prožni pa so izdelani iz gume in platnenega veziva . Skupaj tvorita kvalitetno cev. Taka cev je tudi uporabna  v dolgem časovnem obdobju delovanja.

Cevi , ki so vgrajene v avtomobilih so vedno  v trenutku proizvodnje najboljši tehnični dosežki v tistem času.

Priporočamo vgradnjo originala !

CEV POLNILNEGA TLAKA TURBINE OPEL INSIGNIA A B20DTH

 

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

Opel - Insignia 2013-2017
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CEV POLNILNEGA TLAKA TURBINE OPEL INSIGNIA A B20DTH”
100% varen in zanesljiv nakup.
100% garancija na zadovoljstvo.
Hitra odprema in dostava.
Plačilo tudi po povzetju.