CEV TURBINE-POLNILNEGA TLAKA OPEL INSIGNIA A 1302277 GATES, 1302275 860118

 • AVTODELI – rezervni deli
 • Kaj so avtodeli ?
 • Avtodeli so nepogrešljivi sestavni deli pri proizvodnji, pri vzdrževanju in popravilu avtomobilov  ne glede ali so to osebni, kombi, avtobusi, tovornjaki kmetijski stroji ali delovni stroji.Avtodeli ali rezervni deli kot jih tudi imenujemo  se delijo na več različnih kategorij in sklopov.Osebni avto je narejen v najbolj osnovni izvedbi iz cca 26 tisoč različnih sestavnih avtodelov.

  V vseh dražjih in večjih avtomobilih je pri proizvodnji uporabljeno preko 50 tisoč sestavnih avtodelov.

  Kaj so avtodeli za prvo vgradnjo ?

  Mnoge tovarne avtomobilov v svojih industrijskih kompleksih sestavljajo avtomobile iz rezervnih delov za prvo vgradnjo.

  To pomeni, da so rezervni deli določene blagovne znamke uporabljeni pri izdelavi novih avtomobilov.

  Rezervno deli se proizvajajo in dostavljajo v tovarne po sistemu » točno na čas« .

  Deli prihajajo praktično skoraj točno takrat ko se vozilo sestavlja.

  Kje se proizvajajo avtodeli ?

  Veliko avtomobilskih proizvajalcev ima izdelavo nekaterih avtodelov tudi v svoji lasti ali v proizvodni liniji.

  Vsi ostali avtodeli pa se proizvajajo pri kooperantih v njihovih tovarnah po celem svetu.

  Livarne in kovnice so praviloma izven tovarn v katerih se avtomobili sestavljajo.

  Komu vse dobavljajo izdelovalci avtodelov svoje proizvode ?

  Blagovne znamke, ki dobavljajo  vse sestavne avtodele za prvo vgradnjo pa te rezervne dele prodajajo tudi v prosti prodaji, pod svojo blagovno znamko.

  To imenujemo po prodaja.

  Seveda pa dobavljajo te rezervne dele tudi za prodajno mrežo originalnih rezervnih delov v sklopu servisno prodajnih mrež po celem svetu.

  Kdo prodaja originalne avtodele ?

  Pooblaščeni prodajalci  za posamezne blagovne znamke avtomobilov in  avtodelov ter  njihove servisne delavnice so prodajalci originalnih rezervnih delov .

  Vsi so  so različno organizirani.

  Vsi naj bi dobavljali v zelo kratkem času.

CEV TURBINE-POLNILNEGA TLAKA OPEL INSIGNIA A 1302277 GATES

Teža 0,5 kg
avto

406261275, 406261276, 406261277

Blagovna znamka akumulatorja

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Opel - Insignia 2008-2013
Opel - Insignia 2013-2017
Opel - Insignia 2017-
NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.