DPF FILTER Aditiv tekočina za FAP/DPF filter trdih delcev PAT FLUID 3L, za vozila od 3.2010 daljeഀ
CITROEN FIAT FORD MAZDA MINI PEGUEOT VOLVO GENERACIJA 3 za vozila od 03/2010.ഀ
EOLYS Powerflex TEKOČINA – ADITIV PSA FLUID nadomešča original tekočino.ഀ
Oznake: 12166, 9736A0, 80603, 9736A1, 80602 ELOYS Powerflex WALKER 80603, 80602 WALKER 80619, 80620.ഀ
Fotografije so simbolične. Garnitura vsebuje 1x 3L tekočine.  Diesel partikelfilter additiv  DPF Nachfüllflüssigkeit Additiv für Dieselpartikelfilter  DIESEL DPF REFILL FLUID

Teža 3 kg
proizvajalec-deli

Walker

Količina

3L

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.