AdBlue aditiv-tekočina- sečnina je na razpolago v prodajni mreži in je dostopna skoraj na vsakem koraku.

AdBlue® RAZTOPINA za DPF/FAP

Vse tekočine ne glede na blagovno znamko , ki se sedaj najde na prodajnih policah ali v spletnih prodajalnah so primerne za uporabo.

Vsak proizvod, ki je namenjen prodaji mora biti homologiran  v EU.
Homologacija pomeni, da ustrezen nadzorni organ  izdal dovoljenje za prodajo in uporabo ( kot za avtomobile) .
Vse kar je na trgu ima predpisane  DIN in ISO standarde.

Isti so navedeni na embalaži v opisu .
Plastenke 5 in 10 litrov so na voljo na vseh črpalkah, spletnih trgovinah in trgovinah z rezervnimi avtodeli .
Večje količine 20 litrov, 25 litrov, 30 litrov, 60 litrov in sodi 200 litrov so na voljo za večje porabnike .

Praviloma v vseh trgovinah z avtodeli, medtem ko so IBC kontejnerji dobavljivi samo pri veleprodajalcih.
Veliko črpal ima možnost direktnega točenja  v rezervoar   preko posebne polnilne ročke.
Povprečna poraba AdBlue aditiva za osebna vozila naj bi bila cca 1 liter na prevoženih tisoč  kilometrov.

( primer za Opel Insignio, Opel Zafiro life , peugeot 5008 itd) .

Poraba je odvisna predvsem od režima vožnja, napisane količine so povprečne in v primeru normalne uporabe in načina vožnje.
Tovorna vozila, avtobusi in vlačilci porabijo cca 3 do 9 odstotkov od porabljenega  goriva, v odvisnosti ali vozijo na krajših razdaljah, daljših ali mednarodni promet.
Pri delovnih strojih in kmetijski mehanizaciji je težje določiti porabo AdBlue tekočine . Poraba  je   običajno nekaj višja in se giblje med 6 in 12 odstotki porabljenega goriva.
Pri uporabi- točenju tekočine v rezervoar ni potrebno imeti zaščitne rokavice, zaščitna očala, zaščitno obleko in podobnega.

Kljub temu pa je vedno  priporočljivo previdno ravnanje. Priporočamo uporabo aditiva – tekočine AdBlue.

AdBlue® je najbolj kvalitetna sečnina na SLO in EU trgu.

Priporočamo nakup v  spletni trgovini www.kruno.si 

AdBlue® RAZTOPINA za DPF/FAP

Teža 10 kg

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Za pošiljke po povzetju, ki jih kupec ne prevzame se zaračuna poštnina za dostavo in vračilo plus 5,00 € pribitka za pakiranje in pripravo ( dve dostavi in pribitek)

Dostava

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.