Opis

DODATEK ZA ČISTEJŠI IZPUH  ZA FILTRE  TRDIH DELCEV , Številke: AdBlue®  10L, ;10086681 Eurolub ali druga EU blagovna znamka    EAN: 4025377845104
Blagovna znamka: Proizvajalec ni določen
Teža artikla: 8,56 kg
Šifra: 084549
AdBlue® ADITIV- RAZTOPINA EUROLUB
Gre za dodatek , ki pri delovanju motorja zmanjšuje zdravju škodljive izpuste v ozračje.

AdBlue v tovarnah umetnih gnojil izdelujejo iz ureje, gnojila, ki se uporablja v kmetijstvu. Osnovna sestavina ureja mora biti zelo visoke kakovosti. AdBlue je razvit v avtomobilski industriji kot aditiv, ki se  uporablja za vse diesleske motorje z notranjim izgorevanjem. Osebni avtomobili, kombiji, tovorna vozila, avtobusi, kmetijska mehanizacija, kombajni, gradbena mehanizacija imajo  v vseh novejših motorjih nameščene rezervoarje za AdBlue aditiv.

Sistem črpalke, ventila za vbrizgavanje in računalniška  poskrbi, da gorivo dobi ustrezno količino AdBlue aditiva. Računalnik izračuna potrebno količino glede na trenutne  pogoje pri delovanju motorja in vbrizgne določeno količino aditiva v gorivo. Mešanice zraka in goriva  nato v izgorevalnem prostoru motorja eksplodira , izgori in potuje po izpušnem sistemu. V DPF filtru- filtru trdih delcev se sproži postopek izgorevanja posebno škodljivih dušikovih oksidov ( NOx) . Pri tem spremeni škodljive dušikove okside v vodo  in neškodljiv  dušik. Plini na koncu zapustijo izpušni sistem in tako očiščeni strupenih dušikov pripomorejo k razogličenju.

Kakovost AdBlue adtitiva oziroma raztopine se proizvaja v tovarnah, ki izpolnjujejo ISO standarde.  Aditiv AdBlue mora ustrezati standardu ISO 22241.

Blagovna znamka je registrirana in zaščitena kot blagovna znamka  pri združenju industrije avtomobilov v Nemčiji ( VDA)
AdBlue® ADITIV- RAZTOPINA hramba in temperatura
Raztopino je potrebno hraniti v temperaturno primernih prostorih. Temperatura ne sme biti nižja od 10 stopinj Celzija in nižja od 30 stopinj Celzija. V temperaturah ki so nižje ali višje od tega raztopina izgubi svoje lastnosti in ne zagotavlja spreminjanja škodljivih Dušikov v vodo in neškodljivi vodik. Polnjenje rezervoarja za aditiv AdBlue je potrebno izvajati na način, da ne pride do stika z umazanijo . Vse naprave za nalivanje, cevi, črpalke in podobno morajo obvezno biti izdelane posebej za točenje AdBlue tekočine. S tem poskrbimo, da je razstopina vedno najvišje kakovosti in ustrezno ščiti naravo in naše zdravje.

Blagovne znamke, ki proizvajajo AdBlue aditiv so praviloma vse priznane in mednarodno priznane. Vse tovarne pri proizvodnji upoštevajo najvišje ISO standarde, ki zagotavljajo najvišjo možno kvaliteto.

Motorji z notranjim izgorevanjem imajo predpisane z EU standardi količine škodljivih izpustov, ki so dovoljeni pri delovanju. Vsi AdBlue aditivi, ki se smejo uporabljati v sedanjem času morajo zagotavljati naslednje standarde in odobritve:

EURO 5;  EURO 6, ISO 22241-1 ISO22241-2 ISO22241-3 ISO22241-4

 

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v predvidenem roku. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pri dostavi s Pošto Slovenije: K znesku na računu kupec doplača provizijo za plačilo s posebno položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Znesek provizije znaša 1,20 EUR z DDV. Poštnino plača kupec po ceniku GLS ali Pošte Slovenija na dan dostave: https://eportal.posta.si/Sites/IzracunPostnine/. Velja za dostavo po Sloveniji.

Za ostale države preverite znesek poštnine ob nakupu (na mail info@kruno.si).

Izdelek lahko v roku 15 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan, ne vgrajen artikel v prvotni čisti in nepoškodovani embalaži pošljete na naslov podjetja AHK d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. Ne velja za artikle, ki so označeni, da so individualno naročilo za katere ni možno vračilo ali zamenjava. To so predvsem artikli, ki so posebej za kupca naročeni in dobavljeni iz tujine, kje veljajo enaki pogoji. V splošnih pogojih so opisane možnosti vračila.

Podrobno o GARANCIJI
Podrobno o VRAČILU

NISTE PREPRIČANI, DA USTREZA VAŠEMU AVTOMOBILU?
Posredujte nam podatke o vozilu (tip in model (npr. Opel Astra), številko šasije (identifikacijska št. vozila), tip motorja, moč Kw, leto izdelave oziroma datum prve registracije. Poslali vam bomo ugodno ponudbo originalnih rezervnih delov ali kvalitetnih rezervnih delov EU proizvajalcev enakovrednih originalu.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AdBlue ADITIV STARLINE 10L”
100% varen in zanesljiv nakup.
100% garancija na zadovoljstvo.
Hitra odprema in dostava.
Plačilo tudi po povzetju.