5 moto akumulatorjev za motoristično sezono

5 moto akumulatorjev za motoristično sezono

Motoristična sezona se je že začela in mnogo lastnikov se ob prvem letošnjem stiku s svojo igračko praska po glavi. Kdaj sem že nazadnje naredil servis? Kje imam motoristično opremo? Ali mi je sploh še prav?

Vse to je stranskega pomena, ko lastnik pride do svojega motorja in ob pritisku gumba za zagon namesto znanega vrooom vrooom sliši…. NIČ.

Prva stvar, predno sploh začne motorist razmišljati o novi motoristični sezoni, je preveriti tehnično stanje motornega kolesa, prvi na listi je: MOTO AKUMULATOR.

Katerih 5 akumulatorjev za motoristično sezono ?

Dokler ne pride ob pritisku na najlepši gumb na motornem kolesu do težave, marsikdo niti v sanjah ne pomisli o moto akumulatorju. Takrat šele nastane panika. Kje sploh kupiti moto akumulator? Ob pregledu na Google ugotovimo, da je ogromno ponudnikov, malo resnih, in mrzlično iskanje se začne.

V kolikor je na motorju še originalen moto akumulator, potem enostavno prepišemo podatke in preverimo cene na internetu. Če je bil akumulator na motornem kolesu že bil menjan, potem ga lahko nadomestimo s podobnim ali boljšim. Takšen ali drugačen je na voljo v napi spletni trgovini pod razdelkom “Akumulatorji za motorje”. Izbira je pestra in kvalitetna, izbira je na strani kupca.

Kako med petimi izbrati primeren akumulator za motoristično sezono ?

Med vsemi proizvajalci moto akumulatorjev, ki jih ponujamo so tudi :

  • Exide
  • Banner
  • in ostali

Seveda je med motoristi najbolj priljubljen akumulator znamke BANNER. Banner ima na splošno zelo dober ugled. Ampak res bi morali razmisliti o nakupu AGM ali GEL baterije, sploh če je vaša baterija pod sedežem. Mokre baterije lahko proizvajajo vodik in predstavljajo potencialno tveganje.

Prilagamo izbiro 5-ih kvalitetnih moto akumulatorjev v spletni trgovini kruno.si: 

Preostane vam torej le še, da naročite takšnega, ki točno paše na in v vaš motor. Akumulatorji za motorje za vse blagovne znamke motornih koles, izdelani v EU, online vse na enem mestu, visoka kvaliteta in ugodna cena to je www.kruno.si

5 moto akumulatorjev za motoristično sezono